فراخوان چکیده و مقاله به چهاردهمین همایش بین‌المللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی و مطالعات میان­رشته‌ای نثر فارسی

ارسال شده در تاریخ :

«چهاردهمین همایش بین‌المللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی و مطالعات میان­رشته‌ای نثر فارسی» در اوّل آبان 1403 برگزار می‌شود. باتوجّه به ثبت روز اوّل آبان در تقویم ملّی کشور به نام «روز ملّی بزرگداشت بیهقی»  و جایگاه ابوالفضل بیهقی، به عنوان «پدر نثر فارسی و بایستگی پرداختن به مطالعات میان‌رشته‌ای، به دو حوزة مطالعات میان­رشته­ای نثر فارسی و مطالعات بیهقی‌پژوهی خواهیم پرداخت.

پژوهشگر فرهیخته،

با سلام و درود بسیار؛

«چهاردهمین همایش بینالمللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی و مطالعات میان­رشتهای نثر فارسی» در اوّل آبان 1403 برگزار میشود. باتوجّه به ثبت روز اوّل آبان در تقویم ملّی کشور به نام «روز ملّی بزرگداشت بیهقی»  و جایگاه ابوالفضل بیهقی، به عنوان «پدر نثر فارسی و بایستگی پرداختن به مطالعات میانرشتهای، به دو حوزة مطالعات میان­رشته­ای نثر فارسی و مطالعات بیهقیپژوهی خواهیم پرداخت. این همایش به مانند سال های پیش و در سطح بینالمللی با نمایههای ISC و Civilica توسط دانشگاه حکیم سبزواری، با همکاری انجمن ایرانشناسی ایران، انجمن علمی (استادان) زبان و ادبیات فارسی، انجمن ترویج زبان وادب فارسی، انجمن ایرانی تاریخ، فرهنگستان زبان وادبیات فارسی، بنیاد سعدی، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنیاد فرهنگی زنده یاد دکتر علوی مقدّم و دیگر نهادهای علمی، پژوهشی و فرهنگی کشوری و نیز نهادها و سازمانهای استان خراسان رضوی و شهرستان سبزوار برگزار میشود. انتشار چکیده مقالهها و مقالههای کامل همایش در چارچوب موضوعهای پیشنهادی و در دو حوزة مطالعات میان­رشته­ای نثر فارسی و مطالعات بیهقیپژوهی، برگزاری  کارگاه های علمی و نشست های علمی ـ پژوهشی از جمله برنامه های این همایش خواهدبود.

از آن پژوهشگر ارجمند دعوت میشود چکیده و اصل مقالة خود را پیرامون دو حوزة مطالعات میان­رشته­ای نثر فارسی و مطالعات بیهقی پژوهی (براساس موضوع­های پیشنهادی) و با توجّه به تقویم همایش، به نشانی رایانامۀbeyhaghi1400@yahoo.com  ارسال فرمایید (با بهرهگیری از Word). مجموعة چکیده و اصل مقالههای «چهاردهمین همایش بین المللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی و مطالعات میان­رشتهای نثر فارسی»، دارای نمایههای ISC و  Civilica  و اعتبار علمی- پژوهشی درخوری است. کمیتة علمی همایش، از میان اصل و کامل مقالههای دارای امتیاز بالاتر علمی، شماری را به عنوان سخنرانی در نشستهای علمی دعوت میکند و چکیده و اصل مقالات (در دو کتاب جداگانه) پس از داوری و تأیید بخش علمی همایش منتشر خواهد شد.  حضور در کارگاههای علمی-پژوهشی که توسط استادان و پژوهشگران برتر برگزار میشود دارای گواهی معتبر دانشگاهی و نمایههای ISC و  Civilica است. لطفاً به این نکتهها توجّه فرمایید:

1. چکیده مقاله، فقط باید در فرمت نمونه چکیده مقاله که پیوستِ این نامه است گتجانده شود و چکیده مقاله های خارج از فرمت، پذیرفته نمیشود. باید تمام مشخصات و توضیحات موجود در این فرمت نمونه رعایت شود؛

2. چکیده و اصل مقاله، باید دارای ماهیّت علمی-پژوهشی، اصالت و نوآوری، بیان مسئله، ضرورت­ و اهمیّت تحقیق، روش و هدف­ها و دستاوردهای تحقیق باشد (بدون عنوان­های فرعی)؛ رعایت اصول نگارشی مراکز دانشگاهی و «دستور خط فارسی» مصوّب فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، رعایت فاصله­ها و نیم فاصلهها، رعایت نشانههای درست نقطهگذاری، کاربرد تشدید در واژه­ها و بهرهگیری از «ۀ» برای نقشنمای اضافۀ واژههای مختوم به «ه» غیر ملفوظ (مانند: نظریة ادبی) ضروری است؛

3.متن چکیده: B Louts13  نازک؛  حداکثر 220 واژه؛ کل چکیده فقط در یک صفحه؛ بدون ذکر منابع و مآخذ؛ نام کتابها در متن چکیده: ایتالیک (ایرانیک) نازک؛  چکیده در یک بند؛ فاصله بین سطرها: یک سانتی متر/ single؛   ابعادچکیده: قطع وزیری (چکیده را فقط در  فایلِ وُرد پیوست در «فرمت نمونه» تایپ فرمایید و با حفظ همان سربرگ همایش، در این فرمت بگنجانید)؛

4. واژه­های کلیدی (B Louts13 بولد): بین 3 تا 6 واژه؛ بین واژهها ویرگول؛ در پایین چکیده؛ (B Louts12 نازک)؛

5. اصل مقاله، فقط باید در فرمت نمونۀ اصل و قالب مقاله که پیوستِ این نامه است گنجانده شود و مقاله های خارج از فرمت، پذیرفته نمیشود. باید تمام مشخصات و توضیحات موجود در این فرمت نمونه رعایت شود؛ در صفحة آغازین اصل مقاله، باید چکیدة مقاله گنجانده شود.

6. تعداد چکیده مقاله های مورد پذیرش: 2،  تعداد اصل مقاله های مورد پذیرش: 2 ؛

7. با توجّه به اعتبار علمی و بین المللی و ادواری بودن همایش و نمایه شدن چکیده و اصل مقالات در پایگاه های استنادی ISC و   Civilica  به ازای هر چکیده و اصل مقاله، مبلغی به عنوان داوری، نشر و ارائۀ گواهی دریافت میشود

مبلغ و شماره حساب (مربوط به درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری) پس از پذیرش چکیده و اصل مقاله، به اطلاع پژوهشگران خواهد رسید.

با سپاس بسیار

مهیار علوی مقدّم

دبیر «چهاردهمین همایش بین المللی

بزرگداشت ابوالفضل بیهقی  و مطالعات میان­رشته ای نثر فارسی» (آبان 1403)

26 اسفند 1402

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)